GEZİLESİ YERLERTAVSİYETÜRKİYE

Bozcaarmut Göleti Kamp Alanı | Bilecik

Merhaba arkadaşlar gezerken dozunu kaçıranlara bu hafta da sizlerleyiz. Bu hafta sizlere Bilecik kamp yerleri arasında bulunan Bozcaarmut Göleti’ne yaptığımız yolculuktan, gece saat 01:00’e kadar dinlemek zorunda kaldığımız çiftetelliden ve ormanın içinde yürüdüğümüz 15 kilometre yoldan bahsedeceğiz. Biliyorsunuz geçtiğimiz Pazartesi 1 Mayıs İşçi bayramıydı emekçilere kutlu olsun. Ama tabi biz de ekmeğini yiyelim dedik ve haftasonu ile birleştirip Bozcaarmut’ta kamp yapalım dedik.

Bozcaarmut Göleti Kamp

İki arkadaşımızla birlikte toplam dört kişi çıktık yola. Otostop çok rahat geçti sağolsun Bilecik’te de bir veteriner abimiz bizi gölete kadar bıraktı. Tabi doğal güzellik olarak cennete düştüğümüzden yalnız değildik. Piknikçiler de vardı ve tabi partileyenler. Bizde tam anlamamış olsak da gece 01:00’e kadar ormanı inleten bir frekansta çiftetelli olsun Türkçe pop olsun arabesk olsun her daldan dinleyen komşularımız oldu.

Bozcaarmut Göleti Kampı

Bozcaarmut Göleti kamp alanı mükemmeldi giriş ücretliydi kamp için çadır başı 10 TL ödedik. Lavabo, ocaklar, çöp kutuları ve kamelyalar vardı. Ayrıca her 200 metrede bir temiz su akıtan çeşmeler vardı. Dolayısıyla donanımlı bir kamp alanıydı. Göletin manzarası ve güzelliği kesinlikle çok iyiydi.

Bozcaarmut Göleti’ne Nasıl Gidilir?

Bozcaarmut Göleti Mutlaka Ziyaret Edilmeli

Kampımız bitince çevre yoluna çıkmak için Pazaryeri’nin tersi yönünden ormana girdik ve yaklaşık 15 kilometre yürüdük ama o kadar temiz bir hava var ki ayaklarınız yürüdüğünüz yolu hissetmiyor. Yola vardığımızda bile yürümek için fazlasıyla enerjiktik. Eğer gitmek isterseniz tereddüt etmeden gidin çünkü ciğerleriniz bayram edecek bizden söylemesi a dostlar:) Hoşçakalın bir sonraki kampta buluşmak üzere 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir